Over ons

Telefoonnummer

06-46509143

09.00 tot 20.00

Maandag tot zaterdag

 

Over ons

Een spetterend feest en iedereen een onvergetelijke avond bezorgen, dat is ons doel. Bij DJ Robin Productions vinden wij het van belang dat iedere opdracht met uitersterste zorg en op maat wordt geleverd. Wij bespreken onze opdrachten daarom uitgebreid met de opdrachtgever, omdat elk feest een ander entertainment, licht of geluid verdient.

Al onze shows zijn aan te passen naar uw wensen en de locatie. Het is mogelijk dat wij in overleg met de klant vooraf alvast een kijkje komen nemen op de locatie, zodat we op de avond zelf niet voor verassingen komen te staan. Verder zijn wij altijd 1 uur tot 45 minuten voor aanvang van het feest op locatie, zodat wij helemaal klaar staan als uw gasten het evenement betreden en dat we er vanaf de eerste minuut een groot feest van kunnen maken.

Door onze ervaring met veel verschillende soorten feesten, kunnen wij elk feest goed inschatten en daardoor een perfecte sfeer Creëren voor uw Bruiloft, Verjaardagsfeest, schoolfeest, themafeest, sweet 16, bedrijsfeest of welke andere gelegenheid dan ook

 

 

Robin van Putten

Eigenaar DJ Robin Productions / DJ

365 dagen

staan wij voor iedereen klaar

6 Deejays

Vol enthousiasme en ervaring

487 opdrachten

In de afgelopen 5 jaar

Laatste nieuws

 

20 december vertrekt Robin voor 3.5 maand naar Oostenrijk! Hij zal deze periode meer dan 100 optredens doen in de gezelligste clubs en kroegen van Kaprun.

vandaag een jaar geleden was de eerste editie van Deep Vocals. Robin had voor dit evenement onder andere DJ ROOG, Shirma Rouse, Susanne Alt en Mitch Crown uitegenodigd, die er een groot spectakel van wisten te maken.

© Copyright. All Rights Reserved