Over ons

Over ons

Over ons

 

 

Een spetterend feest en iedereen een onvergetelijke avond bezorgen, dat is ons doel. Bij DJ Robin Productions vinden wij het van belang dat iedere opdracht met uitersterste zorg en op maat wordt geleverd. Wij bespreken onze opdrachten daarom uitgebreid met de opdrachtgever, omdat elk feest een ander entertainment, licht of geluid verdient.

Al onze shows zijn aan te passen naar uw wensen en de locatie. Het is mogelijk dat wij in overleg met de klant vooraf alvast een kijkje komen nemen op de locatie, zodat we op de avond zelf niet voor verassingen komen te staan. Verder zijn wij altijd 1 uur tot 45 minuten voor aanvang van het feest op locatie, zodat wij helemaal klaar staan als uw gasten het evenement betreden en dat we er vanaf de eerste minuut een groot feest van kunnen maken.

Door onze ervaring met veel verschillende soorten feesten, kunnen wij elk feest goed inschatten en daardoor een perfecte sfeer Creƫren voor uw Bruiloft, Verjaardagsfeest, schoolfeest, themafeest, sweet 16, bedrijsfeest of welke andere gelegenheid dan ook.

 

Het proces

stap 1

 

Uw offerte aanvraag komt bij ons binnen. Wij bekijken de aanvraag zorgvuldig.

STEP 2

 

Wij denken graag met u mee over het feest en wij passen onze set aan naar uw eigen wensen.

STEP 3

 

U ontvangt de offerte. Na ontvangst bespreken wij de offerte telefonisch of per mail en kunnen er nog zaken aangepast worden.

SKILLS

Inspelen op de wensen van het publiek

90%

Technisch mixen

80%

diversiteit aan muziek

95%

CONTACT US

Tel: 06-46509143

FOLLOW US